Prodej bytu 3+1 70 m2

Krušnohorská, Teplice

2 660 500 Kč

Mám zájem

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji družstevní byt o velikosti cca 70 m2 s lodžií. Nachází se v sedmém patře panelového domu ve velmi vyhledávané lokalitě na adrese Krušnohorská 1568 v Teplicích. Z tohoto místa je vynikající dopravní dostupnost do centra města. Za cca pět minut pěšky dojdete na autobusovou i vlakovou zastávku. V okolí je veškerá občanská vybavenost. Jsou zde obchody, restaurace, školy, školky a sportoviště. Bezproblémové parkování přímo před domem.

Dům prošel kompletní revitalizací. Je zateplený novou fasádou, má novou střechu a plastová okna. Majitelka má družstevní podíl u bytového družstva BD Trnmovany. V tomto objektu jsou splaceny úvěry a půjčky a proto jsou zde nízké náklady na bydlení. Měsíční předpis nájemného a úhrad služeb spojených s užíváním bytu činí cca 6000,- Kč měsíčně. Sousedské vztahy v domě jsou bezproblémové.

Byt je po celkové, nákladné a právě dokončené rekonstrukci včetně zděného jádra, podlah, rozvodů, příček, nových vnitřních i vchodových bezpečnostních dveří apod. Kuchyňskou linku si budoucí majitel má možnost zrealizovat podle svých představ. Skládá se ze dvou neprůchozích pokojů, obývacího pokoje, kuchyně, koupelny, samostatné toalety a lodžie. V koupelně je vana, umyvadlo se skříňkou a přípojka na pračku. Podlahy jsou vinylové. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem při zajištění jinou nemovitostí nebo úvěrem ze stavebního spoření. Pro další informace a sjednání termínu prohlídky prosím kontaktujte níže uvedeného makléře nabídky.


Celková cena
2 660 500 Kč
Dispozice
3 + 1
Ulice
Krušnohorská
Město
Teplice

Kontaktujte svého makléře